Om oss

Vår familiebedrift Master Malerservice AS ble etablert i 1998 av Ragnar Johansen.  Ragnar startet først i 1994 med et enkeltmannsforetak med hjemmekontor og privatbil. I 1998 ble bedriften omgjort til et aksjeselskap, og det ble etter hvert flere ansatte håndverkere.  I 1999 leide vi oss kontor og lager, og Kirstin Johansen fikk jobben med å holde styr på kontoret.

Kim Åge Johansen tok svennebrevet i bedriften i 2000, og ble ferdig utdannet malermester i 2004. Han overtok som daglig leder i 2008. Vi har 18 fast ansatte pr 1. januar 2017. Bedriften har siden 2004 vært medlem i MLF. Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund.

Master Malerservice as er medlem i Mesterfarge. (Var tidligere medlem i Kulør)

Fra 15.mai 2014 også godkjent i StartBank

Ragnar Johansen startet også en fargehandel «Skedsmo Interiør as»  i 1998 som var i full drift frem til oktober 2012. Her var det Ann-Liz Johansen Grønli som var daglig leder. Fargehandelen var medlem i Kulør-kjeden.

Vi jobber både mot privatpersoner og bedrifter og har lang erfaring i faget.

Vi hjelper deg å ta riktige valg – enten du vil diskutere fargevalg eller velge maling, gulv eller tapet. Og ikke minst så gjør vi jobben for deg når du har annet å bruke tiden på.

Hos Master Malerservice as  har vi dyktige fagfolk fra flere land (Danmark, Norge, Ecuador, Tyskland og Polen) som sikrer høy kvalitet på det ferdige resultatet. Enten du skal male, tapetsere, legge gulv eller rengjøre fasaden, gjør vi jobben med kvalitet og punktlighet.

Spør oss om et gratis befaring/tilbud – enten det  gjelder stuen, huset eller bedriften som skal pusses opp. Det er ikke så dyrt som du tror!

Send oss en e-post så kontakter vi deg, og vi lover å gjøre vårt beste for at du skal bli en fornøyd kunde.

1. oktober i 2014 flyttet vi våre lokaler fra Skedsmokorset til  Gjerdrumveien 2A, 2040 Kløfta :-)

I 2018 feirer vi 20 års jubileum 

Når man kjøper nytt hus er trygghet viktig.
Malerens arbeider er det som synes mest av alt utført håndverk gjennom hele oppussingen/byggingen. Velger du å bruke oss får du førsteklasses håndverk og gode råd gjennom hele prossessen.

Pent malerarbeid er den siste finishen som vil forvandle ditt nye hus til ditt drømmehjem.
Kontakt oss for fast pris